27 March 2011

klon

mama tersayang...

daku tersayang.. haha



 Assalamualaikum.. haha.. aku klon terbaik bukan? saja memakai tudung yang sama dengan mama... lepas tu, terjumpa pula gambar mama dalam folder kat desktop.. kebetulan.. baru aku percaya yang aku memiliki raut wajah yang HAMPIR sama dengan mama! haha.. kesian aku, baru perasan benda ni..cuma, mama LAGI cantik, munggil pipinya daripada aku.. dulu, kakak-kakak ku cakap, aku ni anak angkat.. sebab aku ada lesung pipit (yang tak berapa nak lesung), kulitku gelap.. berangka besar.. aku pun percaya jela cerita kakak-kakak ku (siot betul).. kesian kot aku, asyik kena buli dengan kakak-kakak ku.. cehh! geram je, sekarang, disebabkan badanku LAGI besar, aku pula nak buli dorang.. haha..

  aku ada gambar mama masa muda-muda, cantik sangat.. rambut sangat panjang.. ramping jangan cakaplah.. memang patut pun ayah nak sangat dulu, melepaslah si jejaka polis yang merebutkan mama.. tengok ! POLIS! patutlah aku beriya sangat nak jadi polis.. konklusinya, mama sangat cantik, dan aku klon yang hampir sempurna.. 
 
p/s:  ohh ya, my moon sekarang sangat busy.. yela, orang popular memang macam tukan.. lagi kelakar bila cik M sekarang semakin menggila.. aku tau, takda kena mengenapun dengan topik KLON, tapi sekadar coretan harian.. sangat LAWAK! patutlah semakin pelik, semakin suka bertanyakan itu dan ini.. untungla ada orang minat, dari aku... budak lower form? abaikan jela.. aku sudah bersara untuk itu.. TIDAK BERMINAT, mungkin lebih elok bahasanya.. wish you all the best,sweets.. yupp.. gula-gula .. 

4 comments:

  1. muka awak sebijik macam emak okay. saudara kandungmu hanya berdengki semata :)

    ReplyDelete
  2. hehe..lesung pipit ur mum lebih lagi..tringat plak kt my mum msa muda2 yg iras2 plakon dulu2 zaiton(bujang lapok..haha.

    ReplyDelete
  3. yeahh.. itu sudah pastii.. daku hanya klon sahaja.. really?? perghh....

    ReplyDelete